OK Jedinstvo Bemax  savladao ekipu Volley Star-a

3:1 u setovima

OK Jedinstvo Bemax savladao ekipu Volley Star-a

Odbojkaški klub Jedinstvo Bemax sinoć je u Bijelom Polju u utakmici trećeg kola prve odbojkaške lige Crne Gore, pobjedio ekipu Volley Star iz Nikšića sa 3:1 u setovima.

Darko Prebiračević trener Jedinstva Bemax kazao je da su dobili stare protivnike sa kojima nekoliko godina imaju jako dobre i neizvjesne mečeve.

"Utakmicu smo otvorili odlično i dobili prvi set jako ubjedljivo, dok smo u drugom setu dozvolili padove i manje neodgovornosti što nas je koštalo tog seta. Brzo smo se oporavili i naredna dva seta dobili ubjedljivo . Nama je ovo poslije utakmice sa Budućnošću možda i najvažnija utakmica u ovom dijelu sezone", kazao je Prebiračević.

On je dodao da sledeći meč igraju sa Sutjeskom kao domaćini u Bijelom Polju i nada se da će to biti lakša utakmica.

"Nakon toga idemo u Budvu gdje ćemo odigrati jedan derbi koji će za nas biti bez pritiska. Ekipa Budvanske rivijere je apsolutni favorit i ove godine u crnogorskom prvenstvu sa dosta pojačanja i igrača sa strane i to će biti važna utakmica za nas da odmjerimo snage", kazao je Prebiračević.

1711jedinstvobemaxvolleystar1

Trener OK Volley Star, Vladimir Đokić kazao je da njegovi igrači imaju problem i hendikep što ne mogu zbog, uglavnom poslovnih obaveza, da češće treniraju zajedno.

"Još jedan hendikep danas je bilo neigranje našeg prvog libera nekadašnjeg reprezentativca Rada Papovića. Prva dva seta, dok smo mogli fizički da izdržimo, bilo je pariranje u igri. Pokazao se njihov nivo fizičke spreme kao presudan u trećem i četvrtom setu. To je bila glavna prevaga. U drugom setu smo pokazali i publici u Bijelom Polju i crnogorskoj odbojkaškoj sceni da znamo i možemo da odigramo onoliko koliko nam dozvoljava ritam u kome smo", kazao je Đokić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.