Bijelo Polje: Utakmica odložena zbog bolesti igrača Volej stara
Foto: OSCG

Prva liga odbojkaša

Bijelo Polje: Utakmica odložena zbog bolesti igrača Volej stara

Utakmica 3. kola Prve lige odbojkaša između Jedinstvo Bemaksa i Volej stara, koja je trebalo da bude odigrana večeras (20.30) u Bijelom Polju, odlođena je na zahtjev nikšićkog tima, saopštio je komesar takmičenja OSCG Milo Jovanović.

Kako se navodi, utakmica neće biti odigrana večeras zbog bolesti većeg broja igrača Volej stara, a da će novi termin biti naknadno saopšten.

Za danas je zakazan duel Budvanske rivijere i Bar voleja (15.30), dok će se sjutra sastati Sutjeska i Budućnost Capital Plaza (20).

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.