Smeta joj mala gazdarica: Mačka namjerno saplela bebu (VIDEO)

Velika zloća

Smeta joj mala gazdarica: Mačka namjerno saplela bebu (VIDEO)

Za mačke kažu da su velike zloće, a ovaj snimak to i dokazuje.

Djevojčica stara oko dvije godine u kući trpi teror i to od svoje mačke! Crno-bijela maca djeluje krajnje mirno i umiljato, ali, po svemu sudeći beba joj smeta.

Da nije baš fan svoje male gazdarice dokazuje snimak u kojem mačka, ničim izazvana, sapliće bebu dok trči.

Beba je fino pala na patos nakon ovog napada, a mačka je odmah sjela i "zabrinuto" pogledala svoju gazdaricu. Kada je šokirana djevojčica pokušala da objasni da ju je mačka saplela, mala zlobnica je samo rekla "mjau" i nastavila da lenčari.

Snimak je nastao u Kini krajem oktobra i za kratko vrijeme je zabilježio nekoliko stotina hiljada pregleda.

 

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.