Moskva: Ubijen svjetski šampion u kik boksu (VIDEO)

Na parkingu

Moskva: Ubijen svjetski šampion u kik boksu (VIDEO)

Ruska policija uhapsila je osumnjičenog za ubistvo dvostrukog svjetskog prvaka u kik boksu i bivšeg profesionalnog boksera Džabraila Džbrailova na parkingu tržnog centra u Moskvi.

"Sinoć je pronađeno tijelo 43-godišnjeg muškarca koji je umro od rana zadobijenih vatrenim oružjem. Tijelo je pronađeno na parkingu tržnog centra na jugozapadu glavnog grada", rekla je portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije Irina Volk.

"Potvrđeno je da je riječ o dvostrukom svjetskom šampionu u kik boksu porijeklom iz regiona Sjevernog Kavkaza", dodala je Irina Volk.

Džabrailov je rođen u Mahačkali, glavnom gradu Dagestana, a živio je u Moskvi.

Takmičio se kao profesionalni bokser, i pobijedio je u 19 mečeva od ukupno 26 mečeva, i bio je šampion Rusije i držao je titulu WBC internacionalnog šampiona u poluteškoj kategoriji.

Osumnjičeni za ubistvo je uhapšen tokom ukrcavanja u avion kojim je trebalo da pobjegne u Baku.

Irina Volk je navela da je osumnjičeni star 31 godinu i da ga je ubijeni Džabrailov poznavao, te da je osumnjičeni takođe iz regiona Sjevernog Kavkaza.

Prema prvim informacijama iz istrage, ubica i ubijeni su se do tržnog centra dovezli istim automobilom, u kojem su se posvađali oko novca.

Džabrailov je ubijen hicem u tijelo iz pištolja "makarov", a osumnjičeni je pobjegao sa lica mjesta.

Na snimku se vidi kako Džabrailov pada na snijeg sa vozačkog sjedišta dok osumnjičeni bježi pješke.

Osumnjičeni se tereti za ubistvo i nelegalno posjedovanje vatrenog oružja. 

Mondo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.