Evo kako oralno zadovoljiti ženu
Ilustracija

I muškarcima su potrebni savjeti

Evo kako oralno zadovoljiti ženu

I muškarcima su potrebni savjeti kada je oralni seks u pitanju i to ne zato što su žene komplikovane, već zato što jednostavno postoje stvari koje se rade, kao i one koje se nikada i ni u kom slučaju ne rade.

 Svaka žena voli da je muškarac oralno zadovolji, a ako frajer dobro zna šta radi, može da dođe i do nezaboravnog orgazma, piše Net.

Međutim, postoje muškarci koji se u tom sektoru ne snalaze baš najbolje, pa su im i te kako potrebni savjeti. Zapravo, najbolje bi bilo da muškarci shvate šta nikako ne bi trebalo da rade.

Agresivno napadanje klitorisa

Klitoris je osjetljiv i delikatan organ kao i penis, pa s njim morate da postupate nježno, ali i odlučno. Greška koju muškarci najčešće prave kada je klitoris u pitanju je da se koncentrišu samo na njega, zanemarajući male i velike usnice. Cijelo to područje je prepuno nervnih završetaka, ne samo klitoris, pa bi trebalo obuhvatiti sve.

Ljutnja kada ih usmjeravaju

Muškarci, zapamtite! Reagovanje na ono što radite nije lični napad na vas i vaše umjeće, već samo smjernica kako da najlakše i najbolje zadovoljite svoju izabranicu.

Pravac dolje

Nije neophodno da odmah prelazite na stvar, jer postoje stvari koje jednako uzbuđuju ženu. Malo je ljubite i mazite po vratu, grudima, stomaku, guzi.

Pogled pravac u oči

Za razliku od zadovoljavanja muškaraca, pogled u oči tokom oralnog seksa gdje žena treba da se uzbudi nije nešto na šta je potrebno stavljati poseban akcenat.

Pitanje – je li blizu

Ovo pitanje ne govori ništa drugo nego da je muškarcu već dosta i da hoće da ubrza orgazam. Nema većeg razbijanja strasti od toga.

Ponašanje poput seks-čarobnjaka

Žene cijene kada znate šta radite i kad ste dobri u tome, pa će vas bez problema pohvaliti, ali vam neće dati orden. Hvaljenje na velika usta da znate da zadovoljie ženu pokušajte da izbjegnete na vrijeme.

Ne zanima ih šta partnerka voli

Često se dešava da muškarac ni ne pita ženu šta ona najviše voli. To je velika greška, jer nije svaka žena ista i ne voli dodirivanje na isti način.

Zaustavljanje kad ne treba

Ako muškarac čuje “nemoj da staješ’, to ne znači da mora da ubrza, nego da jednostavno nastavi da radi baš to što radi, bez varijacija.

Nepromišljeno guranje jezika u vaginu

Jezik nije mali penis koji možete da stavite unutra i onda samo da čekate. Na šta? Limunadu? Igrajte se, nemojte se zadržavati na jednom mjestu.

Izbjegavanje klitorisa

Slično kao i kod pretjerivanja sa stimulacijom samo tog dijela, potpunim izbjegavanjem poručujete da nemate pojma šta radite.

Priznanje da ne volite da pružate oralni seks

Kada ovo izgovorite niko vam ne može garantovati da će ijedna žena željeti da ostane sa vama. Veza ne može da preživi dvostruke standarde u bilo kom obliku.

Nezavisne



 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.