Tri medalje za tekvondo klub

Poslije Balkanskog prvenstva najposjećeniji turnir

Tri medalje za tekvondo klub "Akademac" na međunarodnom turniru

U subotu, 5. novembra u Mostartu (BiH) je održan međunarodni tekvondo turnir u obije sportske discipline, sportskoj borbi (kyorugi) i izvođenju formi (poomsae).

Turnir je, poslije 18.Balkanskog Prvenstva, bio najposjećeniji na kojem su članovi/ce kluba učestvovali u ovoj godini, sa 521 takmičarom/kom u sportskoj borbi (kyorugi) i oko 70 takmičara/ki u izvođenju formi (poomsae) iz 30-tak klubova iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

Na turniru su klupske boje TK "Akademac" iz Podgorice branili, u borbama kadet Dino Arifović (u kategoriji -57kg), a u formama (u najjačoj, majstorskoj kategoriji, crnih pojaseva) seniorka Ana Marija Trajčeska i kadetkinje Sara Arifović i Milena Šćepanović.

image00205bff218d0b8ef95b3acded8395d425de6223963eb1f6e28401998f8de524f4c17V

"Svo četvoro takmičara/ki iz našeg kluba su i članovi/ce reprezentacije Crne Gore u svojoj uzrastnoj kategoriji, što je samo pokazatelj jačine turnira na kojem smo nastupili. 
Takmičari našeg kluba su osvojili 3 medalje.  Dino Arifović je osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju, Ana Marija Trajčevska drugo mjesto i srebrnu medalju i Sara Arifović treće mjesto i bronzanu medalju. Žao nam je što i četvrta takmičarka iz našeg kluba, Milena Šćepanović, nije osvojila neko od odličja, ali se nadamo da će to biti već na Kupu Crne Gore koji je krajem novembra, i za koji polako tempiramo formu", navodi se u saopštenju TK "Akademac".

Sve u svemu, kažu da su i više nego zadovoljni, jer njihovi takmičari polako stasavaju za dobre rezultate.

"Posebno nam je drago da se sportska baza kluba povećava iz dana u dan", kazali su iz ovog tekvondo kluba.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.