Šta mu prođe kroz glavu kada te vidi golu?
Foto:Profimedia

Šta mu prođe kroz glavu kada te vidi golu?

Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele da se prepuste sopstvenim, ali i užicima partnerke. A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kada ženu vide golu?

1. Ostani kul.
Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta vidjeli taj prizor, sve u njegovom tijelu "podivlja". Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, zavrti mu se u glavi pa ne može trezveno da razmišlja.

Ali, jedno je sigurno - nikako ne žele da ostave utisak da nikad prije nisu vidjeli golu ženu zbog čega se trude da ostanu kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli vikati od sreće i uzbuđenja.

2. Napokon mogu da buljim!

Kako bi se ponašali civilizovano i primjereno, muškarci se trude da ne bulje u ženske grudi u javnosti, naročito ako ih neko može uhvatiti dok to rade. U kancelariji, teretani, na plaži trude se da kontrolišu kontakt očima tokom razgovora. Međutim, kada se odjeća skine, civilizovano ponašanje više im nije prioritet. Sada imaju dozvolu da buljie do mile volje. I nadaju se da ženama to ne smeta.

3. Hm, trebao sam nešto obaviti, zar ne?

Možda mu se poslovi nagomilavaju, ima obaveze koje mora da obavi? Međutim, kada odjeća padne na pod, svi planovi muškarca jednostavno nestanu.

4. Pokušaj da izdržiš!

Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da se moraju dodatno potruditi nego i odložiti sopstveno zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju voditi ljubav u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspjeti da doživi vrhunac u isto vrijeme.

5. Kad bih barem znao šta želi da uradim.

"Nemojte da se bojite da nas usmjerite malo. Naš posao puno je lakši kada nam date povratnu informaciju. Šapnite nam u uvo svoje želje, pomjerajte naše ruke gdje želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite nam što vas uzbuđuje", poručuju muškarci ženama.

6. Baš sam srećnik!
Muškarce jednostavno preplavi osjećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

7. Zbog čega bi se ona uopšte mogla osjećati nesigurno?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumiju ženske "kočnice" kada su oni toliko očarani ženskim tijelom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod jorgana i ne može se potpuno da se opusti, pravi muškarac učiniće sve da se osjeća dobro.

Izvor:zadovoljna.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.