Budućnost Bemaks protiv slovenačkog Atleta u Celju
Foto: KSCG

Sjutra u 18h

Budućnost Bemaks protiv slovenačkog Atleta u Celju

Košarkašice Budućnost Bemaksa igraće sjutra u Celju protiv slovenačkog Atleta utakmicu petog kola B grupe WABA lige.

Podgorički tim ostvario je maksimalan učinak na startu regionalnog takmičenja.

Slavio je protiv Crvene zvezde 76:61, skopskog Badela 71:40 i bugarske Montane 67:46.

Slovenački predstavnik upisao je dva uzastopna trijumfa protiv Badela i Crvene zvezde, nakon startnog poraza od Montane.

Trener Budućnost Bemksa, koji brani trofej, Goran Bošković, najavio je da će njegov tim u Celju nastupiti bez Irene Matović i Tamare Kapor

"Očekuje nas izuzetno težak meč u Celju protiv dobre ekipe, naročito ako se uzme u obzir da ćemo igrati bez dvije jako važne igračice - Matović i Kapor. Šta je, tu je, u svakom slučaju očekujemo da ostatak tima pruži svoj maksimum", kazao je Bošković.

Plejmejker Božica Mujović kazala je da će ekipa dati sve od sebe da pobijedi u Celju.

"Idemo u goste ekipi Celja koja ima skor od dvije pobjede i poraz. Očekuje nas teška utakmica ujedno i prvo gostovanje ove sezone. Kao i u predhodnim mečevima daćemo sve od sebe i nadamo se pobjedi", kazala je Mujović.

Duel u Celju počeće u 18 sati.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.