Metalik je apsolutni hit jeseni! (FOTO)
Foto:Instagram

Zauzeo modni tron

Metalik je apsolutni hit jeseni! (FOTO)

Pronađite onaj koji vam najbolje stoji i koji možete da uklapate sa svojom garderobom.

Bilo da su u pitanje suknje, haljine, mantili, torbe, cipele, nakit ili nokti, ultimativni hit sezone su metalik komadi!

Zaljubljenice u modu preplavile su društvene mreže fotografijama sa metalik detaljima, a ovaj trend brzo se proširio i na "obične" djevojke.

147305612005400103807888145830197589966848n

Pronađite onaj koji vam najbolje stoji i koji možete da uklapate sa svojom garderobom, ali jedno je sigurno - morate da nabavite bar jedan metalik detalj!

Na fotografijama pronađite inspiraciju:

 

A photo posted by zaozao wang (@zaozaonyc) on Oct 27, 2016 at 3:12pm PDT

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.