Crnu Goru predstavlja 13 karatista u Lincu
Ilustracija

Šampionat svijeta

Crnu Goru predstavlja 13 karatista u Lincu

U austrijskom Lincu danas će početi šampionat svijeta u karateu, na kojem je najavljeno učešće više od hiljadu takmičara.

Crnu Goru će predstavljati 13 karatista, od kojih će samo Biserka Radulović nastupiti u katama.

Prvog takmičarskog dana na tatami će Ljubiša Mihailović (do 84) i Almir Cecunjanin (preko 84 kilograma), Marina Raković (do 68) i Dragana Konjević (preko 68) u borbama i Biserka Radulović u katama.

U borbama, u muškoj konkurenciji, takmičiće se Mario Hodžić (do 67), Nemanja Brašanac (do 75), Ljubiša Mihailović (do 84) i Almir Cecunjanin (preko 84 kilograma). Muški tim u borbama činiće Mihailović, Cecunjanin, Brašanac, Vuk Šuković, Nikola Malović, Filip Vijadinović i Vuk Popović. U ženskoj konkurenciji nastupiće Ana Drašković (do 55), Jelena Maksimović (do 61), Marina Raković (do 68) i Dragana Konjević (preko 68). U ekipnoj konkurenciji takmičiće se Raković, Konjević, Maksimović i Drašković.

Mina/CdM

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.