Crnogorska pjevačica Anita Popović predstavila spot za pjesmu

Crnogorska pjevačica Anita Popović predstavila spot za pjesmu "Vrati se" (Video)

Crnogorska pjevačica Anita Popović predstavila spot za pjesmu "Vrati se".

 Pjesma je snimljena uz podršku Seada Lipovače iz kultnog benda Divlje jagode. 

Generalni sponzor spota je The Capital Plaza, a cjelokupan video materijal snimljen je na lokaciji centra poput djelova apartmanskog prostora,  Poslovne kule, na atriumskom prostoru i pored poznate fontane, koja je postala jedan od simbola Glavnog grada.

Milica Mitić, predstavnica The Capital Plaza, podsjetila je da je centar, u proteklih godinu, ostvario usješnu saradnju sa mnogim državnim institucijama, privatnim kompanijama, agencijama, udruženjima, nevladinim organizacijama, kao i velikim brojem mladih perspektivnih pojedinaca, poslovnim ljudima, umjetnicima, producentima i fotografima.

Mitić je istakla  zadovoljstvo što je centar pomogao i mladoj pjevačici Aniti Popović.

“Svakako ćemo i u budućnosti nastojati da pomognemo mladim i perspektivnim pojedincima u afirmaciji i unaprijeđenju poslovne karijere”, rekla je Mitić.

Anita Popović se od srca zahvalila The Capital plaza centru na generalnom sponzorstvu.

“Moram da zahvalim generalnom sponzoru spota The Capital plaza koji je u meni i u onome što radim prepoznao kvalitet i što su na ovaj način željeli da doprinesu razvoju moje karijere na čemu sam im od srca zahvalna”, naglasila je Popović.

Danilo Pendo, iz producentske kuće NVO Horizont, koja se snimala i producirala spot, rekao je novinarima da je The Capital plaza centar bio vizuelna inspiracija za njegov rad.

Pored generalnog sponzorstva The Capital Plaze, sponzori spota su i Vlado Beauty Bar ( podrška- frizura i make up) Women’s World butik i Banya Wellness Centar.

Anita Popović je pobjednica festivala Sunčane skale 2010. godine sa pjesmom „Govore mojim glasom anđeli“.

Riječ je o duetu sa velikanom jugoslovenske rok scene, Dadom Topićem. Anita Popović je sarađivala sa mnogim kompozitorima i muzičarima, među kojima su Dejan Božović, Minja Perić, Vladimir Maraš, Aleksandar - Saša Gajić, Bobi Elija, Đordona Aviv, Šule Jovović, Vjera Nikolić, Momčilo Zeković Zeko, Nikola Radunović.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.