Takmičar oduševio Nikol, pa odlučila da se razgoliti samo za njega (Video)

Pogledajte

Takmičar oduševio Nikol, pa odlučila da se razgoliti samo za njega (Video)

Nikol Šercinger je bila toliko oduševljena nastupom ovog takmičara u emisiji "X Faktor" da je odlučila da mu pokaže "butkicu".

Nakon što je takmičar britanskog "X Faktora" Met Teri (23) priznao da mu se dopada mentorka Nikol Šercinger (38), dobio je pravu "poslasticu" kada se ona razgolitila samo za njega, prenosi Mondo.

Pjevačica je bila toliko impresionirana njegovim nastupom da je odlučila da umjesto riječi hvale, njena gola butina istakne šta je htjela da kaže.

"Naelektrisao si cijelo mjesto, jer si bio tako seksi... Vrcao si od harizme i talenta. Ozbiljno, dušo",rekla mu je Nikol kada je sklonila nogu i prestala požudno da gleda mladog pjevača.

Jedini koji je ostao imun na njegov seksepil je naravno Sajmon Kauel, koji je istakao da je mladi muzičar bolje pjevao na prethodnom nastupu.

Pogledajte njegovo izvođenje ili samo pređite na kraj videa i pogledajte izazovnu Nikol:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.