Košarkašice Budućnost Bemaksa pobijedile Badel

Podgorica

Košarkašice Budućnost Bemaksa pobijedile Badel

Košarkašice Budućnost Bemaksa pobijedile su večeras u Podgorici skopski Badel 71:40 (22:10, 18:12, 19:4, 12:14), u utakmici trećeg kola regionalne WABA lige.

Podgorički tim, koji ove sezone brani trofej, upisao je drugi trijumf na startu regionalnog šampionata, nakon što je u prošlom kolu pred svojim navijačimapobijedio Crvenu zvezdu 76:61. Badel je doživio treći poraz, a izgubio je i od Atleta iz Celja 88:51 i bugarske Montane 81:55.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Irena Matović sa 15 poena, Božica Mujović dodala je 14 poena, dok je Nikolina Babić meč završila sa 13 poena. U ekipi iz Skoplja najbolje su bile Nena Trajčevska sa 12 poena i Ketlin Metju sa deset poena.

Budućnost Bemaks će u četvrtom kolu, 27. oktobra, igrati protiv bugarske Montane.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.