Kako prirodnim putem do dužih i gušćih trepavica (VIDEO)
Foto:Thinkstock

Najstariji trik

Kako prirodnim putem do dužih i gušćih trepavica (VIDEO)

Najstariji trik naših baka za podsticanje rasta kose, obrva i trepavica je svakako ricinusovo ulje. Iako ono samo po sebi daje sjajne rezultate, potrebno mu je dosta vremena - zato probajte da ga ukombinjete sa još dva sastojka za brze i još bolje rezultate.

Sve što će vam trebati za ovaj jednostavan a efikasan recept jeste malo ricinusovog ulja, malo kosovog ulja i malo ulja sa vitaminom E. Ukoliko ne možete da nađete ulje sa ovim vitaminom, možete da kupite nekoliko ampulica koje se nalaze u svakoj apoteci, a nisu skupe, i to dodajte.

Sva tri ulja pomiješajte u jednakim razmjerama i stavite u neku teglicu. Sve što vam preostaje jeste da svake večeri pred spavane nanesete malo uljne mješavine na trepavice uz blagu masažu kapka. Lezite na spavanje i za nedelju dana redovne upotrebe ovog domaćeg preparata vidjećete efekte!

Istu mješavinu možete da koristte i na kosi i na obrvama i, uostalom, na bilo kom drugom dijelu kože na kom želite više dlaka (momci, pamtite).

Pogledajte video koji je oduševio sedam miliona ljudi:

24 sata .rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.