Ovo su tri poze u seksu kojima nijedna žena ne može da odoli
Ilustracija

Obratite pažnju

Ovo su tri poze u seksu kojima nijedna žena ne može da odoli

Baš kao što muškarci imaju poze koje ih dovode do sigurnog vrhunca, tako i žene imaju svoje favorite.

1. Misionarski položaj 

Misionarski položaj je definitivno potcijenjen. Ovo je za žene jedan od najboljih položaja, a vrhunac mogu doživjeti na beskonačno mnogo načina, bez puno truda ili akrobacija. Ovaj klasičan ljubavni položaj je savršen za one koji vole da osjete snagu muškog tijela. 

2. Ples u krilu 

Većina žena voli da bude iznad partnera jer imaju osjećaj kontrole igre, a moć je uvijek jak afrodizijak. Boravak na vrhu se ne mora ograničavati samo na jednu pozu već se na različite načine može doći do užitaka koje možda još niste niti osjetili. Budite maštoviti! 

3. Kašika 

Ovaj položaj popularan je kod oba pola. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke su obmotane oko njenog tijela. Riječ je o nevjerovatno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite da je koža vrlo osjetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona.

Superžena

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.