Kad

Pogledajte

Kad "Crnogorac" urla na mobilni u centru Novog Sada! (Video)

Da li vas iritira kada neko ide ulicom i dere se na telefonu? Ako je odgovor "da", onda znajte da niste jedini.

Ista stvar je natjerala veselu ekipu iz humorističke serije "Dnevnjak" da na svom povratku sa ljetnjeg raspusta snimi klip o Crnogorcu koji upravo to radi usred pješačke zone u centru Novog Sada.

Oni su napravili karikiranu scenu žučne i besmislene rasprave preko mobilnog, ali su za vrijeme snimanja iritirali neke prolaznike koji očigledno nisu shvatili da je riječ o ekranizovanju skeča.

Jedna gospođa je dobacila: "Šta se dereš", a onda joj je mladi glumac Đorđije Andrić odgovorio i tako improvizujući nastavio da snima kao da se ništa nije dogodilo.

Srbijadanas

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.