Zaglavio vjenčani prsten na penisu! (VIDEO)
Foto:Screenshoot

Izblamirao se

Zaglavio vjenčani prsten na penisu! (VIDEO)

Mladić (18) iz Ljudžoua žestoko se izblamirao jer internetom kruži snimak u kojem je na njegovom penisu zaglavljen vjenčani prsten.

On je imao prsten na svojoj muškosti dva dana i bol je bio nepodnošljiv, pa je pozvao Hitnu pomoć tek kada nije mogao više da izdrži.

Odveden je u bolnicu gdje su mu vatrogasci klještima skidali prsten 90 minuta. To nisu mogli da mu urade kod kuće jer mu je penis bio previše otečen.

Nije utvrđeno zašto se mladić odlučio na ovakvu glupost.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.