Tri nova igrača i zvanično u OK Jedinstvu Bemax
Sa promocije

Potpisani ugovori

Tri nova igrača i zvanično u OK Jedinstvu Bemax

Odbojkaški klub Jedinstvo Bemax je u prelaznom roku angažovao trojicu novih igrača, Strahinju Kuburovića, Jovana Delića i Radoslava Ćuka.

Jedinstvo Bemaks u novu sezonu ulazi sa kompletiranim igračkim kadrom iz prethodne sezone, uz trojicu novih igrača. Tim povodom, danas je obavljena i zvanična promocija, kao i potpisivanje ugovora, saopšteno je iz OK Jedinstvo Bemax.

Strahinja Kuburović je igrač koji je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a u karijeri je nastupao za klubove u Srbiji, Sloveniji i Kazahstanu. Radi se o igraču koji će biti jedan od glavnih šrafova u igri našeg tima.

Jovan Delić se nalazi na širem spisku seniorske reprezentacije Crne Gore, igra na poziciji primača i predstavlja veliko pojačanje.

Radoslav Ćuk je igrač koji u Jedinstvo dolazi iz Katara, gdje je proveo četiri godine. Nastupao je za mlađe selekcije BIH.

14524405101539233939158694614090315611068049o

Oni podsjećaju da se klub takmiči na tri fronta, u Prvenstvu i Kupu Crne Gore, kao i u CEV kupu. U prvom kolu CEV kupa  protivnik je bugarski Levski. Prvi meč igra se između 6. i 8. decembra u Sofiji, dok je revanš između 20. i 22. decembra u Bijelom Polju.

Bijelo Polje će danas i sjutra biti domaćini jednom od najvećih klubova na ovim prostorima OK Vojvodina NS Seme. Njihov dolazak je dogovoren prije nekoliko mjeseci, a sve u sklopu saradnje koja će se sjutra ozvaničiti.

"Jedan od vidova koji su predviđeni tom saradnjom je odigravanje međusobih utakmica, a saradnja će se odnositi i na razmjenu igrača, kao i ono što je veoma značajan dio partnerstva, a to je apliciranje kod fondova EU za sredstva namijenjena prekograničnoj saradnji", pojašnjavaju iz Jedinstva.

Pozivaju i sve ljubitelje odbojke da dođu u 19h u Nikoljac i uživaju u odbojkaškom spektaklu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.