Košarkaši Mornara: Prvi meč FIBA kvalifikacija u Laktaše
Foto: Bar info

Optimista uprkos problemima

Košarkaši Mornara: Prvi meč FIBA kvalifikacija u Laktaše

Košarkaši Mornara igraće večeras u Laktašima protiv Igokee prvi meč kvalifikacija za Fibinu Ligu šampiona.

“Sigurno nećemo moći da računamo na povrijeđenog plejmejkera Koraća, kao ni na beka Mugošu koji je povredu zadobio prošle sedmice. Sa problemom je i krilo Dikerson koji je rovit, a Mihailo Radunović je pod terapijom”, poručio je Pavićević, piše Bar info.

Ipak, strateg Barana uvjeren je u kvalitet tima.

“Uz dužno poštovanje protivnika, vjerujem da se možemo plasirati u FIBA Ligu šampiona. Otežavajuća okolnost je dug put do Laktaša, odmah nakon meča se vraćamo nazad u Bar i u četvrtak igramo revanš u Baru. Rival će doći u Bar odmorniji za jedno putovanje i to je njihova prednost. Njima je specijalnost igra na mali broj poena, to su demonstrirali i na turniru u Čačku u predsezoni”, kazao je Pavićević.

Utakmicama u Laktašima, počinje u 20 sati, dok je revanš u “Topolici” u četvrtak od 19 sati. Poraženi iz dvomeča Igokea – Mornar će imati priliku da igra u FIBA Evropa kupu.

Uprava Mornara povukla je potez koji garantuje punu „Topolicu" za četvrtak i revanš kvalifikacija za Ligu šampiona.

Svi navijači koji kupe kartu za revanš sa Igokeom, dobijaju besplatno i ulaznicu za meč sa Partizanom u subotu, u prvom kolu ABA lige. To je i svojevrstan poklon uprave Mornara gradu, pred možda najbitnije mečeve u istoriji barskog kluba.

Karte za mečeve u Baru moći će da se kupe već od danas u kompletu po cijeni od 2 do 7 eura, zavisno od sektora.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.