Danas izborna Skupština Rukometnog saveza Crne Gore
Foto: RSCG

Izbor novog rukovodstva

Danas izborna Skupština Rukometnog saveza Crne Gore

U Podgorici će danas biti održana izborna Skupština Rukometnog saveza, na kojoj će biti izabrani novi predsjednici tog tijela i Upravnog odbora (UO).

Navodi se da su kandidature za predsjednika Upravnog odbora, odnosno Skupštine, prihvatili Zoran Radojičić i Zorica Kovačević.

Radojičić je kandidat da preuzme UO, dok je Kovačević kandidatkinja za predsjednicu Skupštine.

Na dnevnom redu Skupštine biće i razmatranje i usvajanje Izvještaja o radu Upravnog odbora u periodu između dvije sjednice, kao i Izvještaja Nadzornog odbora o finansijskom poslovanju Rukometnog saveza Crne Gore za 2015. godinu.

Skupština, koja će biti održana u kongresnoj sali hotela Verde u Donjoj Gorici, počeće u 11 sati.

CdM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.