Zvanično otvoren prvi Hotel Hilton u Podgorici
Foto: Vijesti

Uvjereni da će Podgorica biti prvi izbor gostiju

Zvanično otvoren prvi Hotel Hilton u Podgorici

Hilton Hotels & Resorts objavio je juče zvanično otvaranje Hilton Podgorica Crna Gora čime je obilježen ulazak Hilton-a (NYSE : HLT) u Crnu Goru.

Novi Hilton Podgorica Crna Gora nalazi se u centru grada i u neposrednoj je blizini svih javnih kao i komercijalnih sadržaja, što ga čini savršenim izborom za poslovnu i odmorišnu destinaciju. Hilton Podgorica Crna Gora nudi 180 prostranih i moderno opremljenih soba za goste, uključujući i 23 apartmana. U sklopu hotela je i Predsjednički apartman sa panoramskim pogledom na grad.

"Crna Gora, kao jedna od najstarijih evropskih država koju često nazivaju biserom Mediterana, je nova destinacija za Hilton. Stoga je Hilton odlučio da proširi svoj globalni portfolio koji pokriva više od 570 hotela", rekao je Andreas Lakner, regionalni lider za brand menadžment Hilton Worldwide-a".

On je istakao da im je zadovoljstvo da posjetiocima i lokalnom stanovništvu u glavnom gradu Crne Gore ponude njihovo poznato gostoprimstvo.

"Otvaranje hotela Hilton na još jednoj atraktivnoj lokaciji omogućava našim gostima veći izbor dok putuju. Uvjereni smo da će Podgorica biti prvi izbor gostiju”, kazao je Lakner.

Gosti i lokalno stanovništvo mogu uživati ​​u raznim ponudama hrane i pića u hotelu, uključujući:

• Sky Bar: unutrašnji i vanjski bar koji nudi spektakularan pogled na grad. Sky Bar se nalazi na osmom spratu hotela.

• Restoran Crna Gora: hotelski restoran koji nudi a la carte i menije na bazi švedskog stola, sa međunarodnim i domaćim specijalitetima. Restoran je lociran na prizemlju.

• Terasa Fontana: je idalno mjesto za opuštanje sa pogledom na fontanu, nudi originalne specijalitete uz domaće sladolede i kolače.

• Bar i Cigar Club: nudi bogat izbor međunarodnih cigara, uz udoban namještaj i široku ponudu pića.

Crna Gora je jedna od najboljih svjetskih destinacija i Hilton Podgorica Crna Gora u skladu sa tim nudi jednu od njenih najboljjih atrakcija, na istorijskoj lokaciji jednog od prvih većih hotela Podgorice, sagrađenog 1953.godine. Gosti mogu da posjete i uživaju u Nacionalnom parku Biogradska gora, Boki Kotorskoj, vinskom podrumu Šipčanik kao i mnogim gradskim manifestacijama i festivalima tokom svog boravka u hotelu. Hotel takođe obezbjeđuje mogućnost prevoza širom grada, što ga čini lako dostupnim - obajvljeno je na zvaničnom sajtu Hiltona.

"Popularnost Crne Gore među turistima na Mediteranu stalno raste, privlačeći posjetioce svojom nevjerovatnom ljepotom i bogatom kulturnom istorijom. Oduševljen sam što otvaram prvi Hilton hotel u srcu glavnog grada", rekao je Haluk Bilgili, generalni direktor Hilton Podgorica Crna Gora.

"Sa predivnim pogledom na grad i nevjerovatnim timom, Hilton Podgorica Crna Gora spreman je da zadovolji i premaši očekivanja naših gostiju, pružajući izuzetna iskustva u skladu sa Hilton imenom”, kazao je Bilgili.

Za sastanke i druge događaje, uključujući vjenčanja, hotel nudi jedan od najvećih prostora u Podgorici koji sadrži pet sala za sastanke i konferencije sa dnevnim svijetlom. U ponudi Hotela je i Kristalna dvorana, koja se prostire na 425 kvadratnih metara bez stubova i koja može da primi i do 435 gostiju u bioskopskom stilu.

Hilton Podgorica Crna Gora nudi jedan od najvećih spa centara u gradu, Duklja Spa, koji se prostire na 1,300 metara kvadratnih, na prizemlju, međuspratu i prvom spratu. Dizajniran je u skladu sa najnovijim fitnes trendovima i sadrži unutrašnji bazen, tuševe koji nude vizuelni, zvučni, temperaturni i aromatični ugođaj, sa finskom saunom, bio saunom i parnim kupatilom kao i VIP sobama za masažu.

Hilton Podgorica Crna Gora učestvuje u Hilton Honors® nagradnom programu lojalnosti za goste i tokom promocije otvaranja nudi 1.000 bodova za svaku prespavanu noć u hotelu. Program je otvoren za sve goste. Članovi Hilton Honors-a koji rezervišu boravak direktno kroz Hilton kanale dobijaju odmah povoljnosti, uključujući i ekskluzivni popust za članove, besplatni Wi -Fi, digitalnu prijavu u hotel i Hilton Honors bodove.

 Pogledajte fotografije hotela:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.