Bjelopoljac potvrdio svjetsku klasu: Blagoje Baošić vicešampion u powerlifting-u!
Blagoje Baošić

Ponosan što je dostojno reprezentovao Crnu Goru i svoj grad

Bjelopoljac potvrdio svjetsku klasu: Blagoje Baošić vicešampion u powerlifting-u!

Bjelopoljac Blagoje Baošić osvojio je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u powerlifting-u (disciplina snage) po GPC pravilima, koje je održano u Knjaževcu.

Kako je objavljeno na sajtu Opštine Bijelo Polje, Baošiću je ovo treći veliki uspjeh u kratkom periodu, čime je potvrdio svjetsku klasu u ovoj disciplini.

Podsjećamo, da je na Balkanskom prvenstvu u Sarajevu osvojio zlatno odličje i postavio državni rekord sa podignutih 195 kg, da bi potom u Kolašinu došao do novog rekorda sa podignutih 200 kg.

199baosic

Sa takmičenja

“Ispunio sam očekivanja svih u klubu, mojih prijatelja i navijača, a što je najvažnije lično sam zadvoljan postignutim rezultatima. Za Svjetsko prvenstvo sam se dobro pripremio, zbog čega ni rezultat nije izostao. Ponosan sam što sam dostojno reprezentovao Crnu Goru i svoj grad Bijelo Polje. Ovo je prilika da se zahvalim Opštini Bijelo Polje i predsjedniku Aleksandru Žuriću na podršci”, kazao je Baošić, koji trenira u klubu ‘’Euro gym’’ iz Bijelog Polja.

Inače, u Knjaževcu za medalje se borilo oko 500 takmičara iz 28 zemalja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.