“Mondaine models“ u potrazi za novim licima

Objavljeni kastinzi za upis nove generacije

“Mondaine models“ u potrazi za novim licima

Modna agencija “Mondaine models“, poznata po modnim događajima „Fashion connection“, „Pal Zileri“, „Fashion show Bar“ i „Dvije ure modne torture“, i ovog septembra je u potrazi za novim licima kojima će „osvježiti“ modne piste u Crnoj Gori i inostranstvu.

Objavljeni su kastinzi za upis nove generacije (muški i ženski modeli starosti od 5-25 godina)  u prvu profesionalnu školu manekenstva u Crnoj Gori - „Catwalk“. Kastinzi će se održati u Baru - 24.09. fitnes centar "Borilački sportovi" (bivša diskoteka Holivud) u 12h , Budvi - 24.09. "Akademija znanja" (zaobilaznica) u 17h, Nikšiću – 24.09. NK GYM, 1.sprat, robna kuća Nikšićanka u 20h i Podgoricai- 25.09. Hotel " City " u 12 h.

52647410201853962898634207568676n

Tokom trajanja programa, koji će biti realizovan vikendom u pomenuta četri grada,  predviđene su intezivne vježbe pravilnog hoda i držanja  uz stalni nadzor iskusnih - bivših i aktuelnih manekena iz Crne Gore i regiona, završna ispitna revija svih polaznika početkom mjeseca decembra 2016. i svečana dodjela diploma.

bilafer

„Ova godina je za „Catwalk“ manekene bila je posebno radna i naporna. Najmlađi su obilježili reklamu za „Crnogorski olimpijski komitet“ kao i veliku humanitarnu reviju u Budvi u okviru koje su značajna sredstva donirana djeci sa posebnim potrebama iz NVO „Puževa kućica“. Oni stariji, briljirali su na revijama u okviru Fashion Connection-a, Kotorske smotre mode, Crnogorske nedjelje mode kao i na samostalnim modnim događajima Marine Banović i Zorana Vukčevića održanim tokom proljeća i ljeta u Podgorici i na Svetom Stefanu“, ističu iz „Mondaine models“.

Iz agencije dodaju da polaznici ne završavaju manekensku karijeru onda kada dobiju diplomu, već da tek tada sve počinje.

new4

"Svi članovi prethodnih generacija bili su angažovani u okviru tv reklama, spotova, kampanja i revija. Veliki broj njih, putem naših kontakata sa inostarnim agentima, sada uspješno gradi karijeru širom planete. Iskreno, nije lako naći angažman za sve polaznike ali, za razliku od drugih, agencija “Mondaine models” tokom godine organizuje veliki broj modnih manifestacija, pa je logično da prednost pri biranju modela na kastinzima imaju nova lica koja smo sami “fabrikovali”... “,navode u saopštenju.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.