Crnogorski odbojkaši slavili protiv Švajcarske!
Foto:oscg.me

Kvalifikacioni turnir u Podgorici

Crnogorski odbojkaši slavili protiv Švajcarske!

Prvog dana, druge runde kvalifikacionog turnira u Podgorici, naši odbojkaši slavili su protiv selekcije Švajcarske 3:0 (25:21, 25:23, 25:18).

U prvom meču  Njemačka je slavila istim rezultatom protiv selekcije Španije.

“Moram prvo da čestitam igračima na zasluženoj pobjedi. Rekao bih da smo dosta nervozno ušli u meč, što je donekle i poremetilo našu igru. U prva dva seta, igralo se dosta stegnuto, poen za poen, ali kad smo prihvatili taj tempo, nastavili smo koncentrisanije i stabilnije, što je i riješilo treći set u našu korist, odnosno meč.” – izjavio je selektor Slobodan Boškan.

Oscg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.