Pet ženskih poteza jačih od svakog afrodizijaka!
Ilustracija

Vještine za dobar seks

Pet ženskih poteza jačih od svakog afrodizijaka!

Naučite da izrazite svoja osjećanja disanjem, obavezno gledajte partnera u oči i ne zaboravite na poljupce.

U početku možda odnos ne zahtjeva posebnu stimulaciju, ali uvijek postoje mali trikovi koji će pomoći da postignetevrhunski seksualni ugođaj!

Večera
Često se kaže da ljubav dolazi preko stomaka. Zato se potrudite i pripremite svom partneru ukusnu večeru. Pripremite hranu koju voli često da jede. Pokušajte da stvorite atraktivan, ali i ukusan obrok. Ako niste dobre u kuvanju, igrajte na dostavu hrane, ali se potrudite da ugodite svom partneru. Odaberite neke afrodizijake, vino i ne zaboravite na desert.

Seks kod kuće
Jedna od uobičajenih fantazija je seks u hotelskoj sobi. Često su to jednokratni seksualni odnosi, ali stvaraju osjećaj euforije, kao da ste uradili nešto loše. Stvorite u svom domu sličnu atmosferu. Sklonite porodične fotografije, lične stvari i odjeću. Pokrijte krevet svilenom posteljinom, stavite vazu sa cvijećem, pustite lijepu muziku i napravite romantičnu atmosferu.

Disanje
Jedan od pokazatelja koji otkriva vašem partneru kako se osjećate jeste disanje. Naučite da izrazite svoja osjećanja disanjem, koje može da varira od dubokog disanja, do kratkih i brzih izdisaja.

Oči
Naučite da gledate partnera tokom seksa. Tako ćete bolje znati kada je zadovoljan i po izrazu lica saznati šta mu najviše prija. Ovo stvara određenu vrstu bliskosti, koja je veoma moćan afrodizijak.

Strastveni poljupci
Takođe, naučite da usnama pokazujete riječi strasti. Poljupci stvaraju intimnost i seks postaje pravo vođenje ljubavi. Ne odustajte od poljubaca i uživajte u svom partneru koliko je to moguće.

Stil.Kurir rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.