Evo kako da napravite spiralni ajlajner
Foto:Instagram

Novi trend u šminkanju

Evo kako da napravite spiralni ajlajner

Naučite kako da napravite popularni spiralni ajlajner koji je toliko moćan da će svu pažnju usmjeriti ka vašim očima!

Ne prođe malo, a da se na Instagramu ne pojavi neki novi beauty trik ili inovativna metoda šminkanja. Sa velikim brojem kreativaca iz cijelog svijeta koji dijele svoje ideje na ovoj internet platformi, nije iznenađenje što se upravo ovde svakodnevno pojavljuju nove tehnike uljepšavanja. 

Nakon obrnutog smokey eyesa i neobičnog šminkanja ušiju, na red je došao novi trend koji u prvi plan stavlja naše oči. 

Sada vam predstavljamo spiralni ajlajner, koji je poznat i pod nazivom twisted liner. Iako na prvi pogled izgleda poprilično komplikovano, ovaj izgled je veoma jednostavno postići. Kako napominju šminkeri, najvažnije je da vam ruka bude stabilna, kako biste uspjeli da iscrtate savršene polukrugove. 

lajner


Što se tiče make-up proizvoda, ključno je da imate crni ajlajner, kao i nekoliko tečnih, u boji koja vam odgovara. 

Prvo što morate da uradite je da nacrtate besprekornu liniju, od samog ugla oka do kraja. Zatim, sa raznobojnim tečnim ajlajnerima treba da nacrtate spirale, odnosno male polukrugove. 

Naš savjet je da prvo napravite tanku liniju, a zatim je pažljivo podebljate.

Elle.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.