Jedna od najplaćenijih manekenki pala na modnoj pisti, publika u šoku (FOTO)(VIDEO)
Foto: Getty images

Doživjela peh

Jedna od najplaćenijih manekenki pala na modnoj pisti, publika u šoku (FOTO)(VIDEO)

U toku je velika Nedjelja mode u Njujorku, a sinoć je održana revija modnog brenda Majkl Kors.

Modnom pistom prošetale su najpoznatije manekenke današnjice: Kendal Džener, Džoan Smols, Rome Strijd i sve su uspjele da ostanu na nogama, dok je Bela Hadid, jedna od najtraženijih modela doživjela mali peh. 

modaa

Dok je reviju posmatrala elitna publika među kojima su bile i Emili Blant i Sijena Miler, mlađa sestra Gigi Hadid pala je na modnoj pisti u svojim vrtoglavo visokim štiklama.

1437410818035368865837832104440433n

Ciepele koje je Bela nosila imale su štiklu visoku preko 15 cm, a cijela platforma bila previsoka pa nije ni čudno zašto je manekenka doživjela pad koji se dešava i najboljima. 

Dok je Bela imala blagi osmijeh na licu kada se dočekala rukama i nogama na pisti, publika je bila u šoku.

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.