Vatrogasci oživljavali mačku pola sata nakon požara (Video)

Vatrogasci oživljavali mačku pola sata nakon požara (Video)

Vatrogasci iz Ejmsa u Ajovi uspjeli su da vrate mačku u život nakon požara koji je u ponedeljak zahvatio kuću u kojoj je živjela.

 U podrumu kuće iz koje je kuljao gusti crni dim mačka Kleo je pronađena nepokretna, a vatrogasci su joj čitavih 30 minuta pružali pomoć, koristeći specijalnu masku sa kiseonikom za životinje. 

“Kako je vrijeme prolazilo, tako je Kleo polako dolazila sebi, počela da mjauče, počela da diše i počela sama da se pomjera. Svi znakovi za sada upućuju na to da je mačka dobro”, napisao je poručnik Džordan Damhof u Fejsbuk postu na stranici vatrogasne stanice Ejmsa. 

Kako je proteklo spasavanje, možete vidjeti na priloženom video-snimku:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.