Goranović osvojila osmo mjesto u bacanju kugle
Marijana Goranović

Nije ispunila očekivanja

Goranović osvojila osmo mjesto u bacanju kugle

Crnogorska atletičarka Marijana Goranović na osmom je mjestu završila nastup u bacanju kugle na Paraolimpijskim igrama u Riju.

Goranovićeva nije uspjela da ostvari zacrtano, popravi lični rekord. Naša atletičarka je u bacanju kugle najbolji rezultat imala u drugoj seriji, kada je kuglu bacila na šest metara i 57 centimetara, što je za 34 centimetra slabije od njenog najboljeg učinka.

To je bilo dovoljno za osmo mjesto, a trijumfovala je Tunižanka Raua Tlili sa 10 metara i 19 centimetara. I drugo mjesto pripalo je atletičarki iz Tunisa, Samar Ben Keleb, dok će bronza u Australiju, zahvaljujući Kler Kefer.

Marijana će još jednom da se oproba na POI u Riju i to u bacanju diska 15. septembra.

CdM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.