Bjelopoljac Almin Ljušković osvojio zlatnu medalju u Sarajevu

IV internacionalni turnir u rvanju grčko-rimskim stilom

Bjelopoljac Almin Ljušković osvojio zlatnu medalju u Sarajevu

Rvači RK "Favorit" iz Bijelog Polja nastupili su prošlog vikenda na IV internacionalnom turniru u rvanju grčko-rimskim stilom, održanom u Sarajevu u SC Bentbasa u organizaciji RK ”Sarajevo”.

Na turniru je učestvovao veliki broj takmičara iz zemalja regiona, Srbije, BIH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Makedonije a jedini  predstavnici Crne Gore bili su rvači “Favorita” Dajlan Mekić i Almin Ljušković.

Ljušković je u kategoriji pionira osvojio zlatnu medalju nakon pet žestokih mečeva, dok je Dajlan u borbi za medalju izgubio.

Ekipu je predvodio licencirani trener RSCG Enes Camić.

14191752102092946168986191877808476o

Turniru su prisustvovali i VD predsjednika  "Rvačkog saveza CG” Mališa Radović koji je u ime prijateljstva dva saveza organizatoru uručio vrijedan poklon, kao i naš internacionalni sudija Miljan Radović koji je sudio mečeve.

Iz RK "Favorit" izražavaju žaljenje što Rvački Savez nema nikakva  sredstva već godinama.

Napominju da rvački klub “Favorit” već pet godina nije na Budžetu Opštine Bijelo Polje i da se finansira isključivo ukoliko dobije sredstva na Konkursima.

Ističu i da se rvanje u Crnoj Gori svelo na tri kluba, od kojih je jedan i “Favorit” koji je pravi predstavnik svoga grada i države.
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.