Bugarski split čučanj sagorjeva celulit i masnoće (VIDEO )
Foto:Profimedia

Zategnite zadnjicu, butine i stomak jednom jedinom vježbom

Bugarski split čučanj sagorjeva celulit i masnoće (VIDEO )

Bugarski split čučanj aktivira ključne grupe mišića za lijepu figuru i vitku pojavu u kupaćem kostimu! Idealno za ljeto!

Mišići neće baš odmah zavoljeti ovu vježbu, ali vaš odraz u ogledalu kad budete probali kupaći kostim opravdaće sve muke.

Vježba koju predstavljamo naziva se bugarski split-čučanj, a svoj nadimak duguje legendi da je praktikuju upravo bugarski dizači tegova, slavni po svojim fantastično oblikovanim nogama!

Kažemo "legenda", jer poznavaoci tvrde da nema nijednog bugarskog trenera koji bi posvjedočio da je priča istinita, ali video snimak koji ćete pogledati razvijaće sve sumnje o efikasnosti vježbe za vaše mišiće.

Ipak, i dalje postoje dileme - koja je prava visina klupe na koju treba osloniti nogu? Jedni kažu da je dozvoljeno koristiti čak i stolicu (naročito ako vježbate u kući ili kancelariji), dok drugi upozoravaju da je to suviše zahtjevno i savjetuju da stopalo oslonite na predmet ne viši od desetak centimetara.

Jedno je sigurno - nema pravog recepta  za sve, isprobajte vježbu i nađite svoje prave dimenzije za nju!

Lisa

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.