Hrvatski rukometaš se onesvijestio na parketu, spasio ga ljekar

Drama na otvaranju nove sezone Bundeslige

Hrvatski rukometaš se onesvijestio na parketu, spasio ga ljekar

Hrvatski rukometaš 33-godišnji Drago Vuković koji igra za berlinski Fuchse proživio je pravu dramu na otvaranju nove sezone Bundeslige u petak naveče u gradu Vetzlaru.

Zlatni olimpijac iz Atene je u utakmici prvog kola s Vetzlarom izgubio svijest pri padu na parket. Dogodilo se to u jednom duelu krajem prvog poluvremena kada je Vuković nezgodno pao na parket, pri udarcu progutao jezik zbog čega mu je onemogućeno disanje i potom se onesvijestio.

Vukovića je spasila brza reakcija ljekara protivničke ekipe Marca Ketrukata, nakon koje je hrvatski rukometaš odmah došao svijesti, ali je morao i na pregled u gradsku bolnicu u Vetzlaru.

Na sreću, neće biti nikakvih posljedica, potvrdili su u klubu.

- Srećni smo što je sve ipak ovako završilo i što je Drago sada dobro. Zahvaljujemo ljekaru Vetzlara Marcu Ketrukatu na brzoj reakciji - izjavio je za službenu klupsku stranicu prvi čovjek Fuchsea, Bob Haning.

24sata.info

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.