Probale najljuću papričicu na svijetu, sat vremena nakon zalogaja osjećale bol (VIDEO)
Foto: screenshot

Agonija počela nakon prvog zalogaja

Probale najljuću papričicu na svijetu, sat vremena nakon zalogaja osjećale bol (VIDEO)

Dvije djevojke odlučile su da probaju najljuću papričicu na svijetu - karolina riper, koja bilježi prosječnu ljutinu od 1,569 miliona Skolvila.

Sabrina Stjuart i Lizi Vurst samouvjereno su se prihvatile izazova, ali je prava agonija počela već nakon prvog zalogaja, prenosi RTS.

Prvo su potražile spas u vodi, ali to nije mnogo pomoglo. Ubrzo su i suze krenule.

Onda su pokušale sa hlebom. Sabrina je ubrzo morala da počne sa korišćenjem inhalatora za astmu, a poslije toga i na boci za kiseonik.

Lizi je u međuvremenu otišla u kupatilo. I sat vremena nakon zalogaja osjećale su bol.

„Nikome ovo ne bih preporučila jer uopšte nije naivno. Ne znam ko može da jede ovo", rekla je Lizi.

Pogledajte.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.