Delić novo pojačanje za Jedinstvo Bemax, u petak Dan odbojke u Bijelom Polju

Delić novo pojačanje za Jedinstvo Bemax, u petak Dan odbojke u Bijelom Polju

Odbojkaški klub Jedinstvo Bemax dogovorio je jednogodišnju saradnju sa Jovanom Delićem (23), uz mogućnost produženja.

Kako je kazao Slobodan Šebek, sportski direktor OK Jedinstvo Bemax, Jovan Delić je povremeni seniorski reprezentativac Crne Gore i igrač koji je prošao sve mlađe selekcije  crnogorske reprezentacije.

23-godišnji primač servisa, može po potrebi da igra i kao korektor,  visok je 196 centimetara, a u Bijelo Polje dolazi iz Novog Pazara gdje je igrao prošle sezone.

Prije toga bio je član kladovskog Đerdapa, Budućnosti, Studentskog centra i Novog Sada.

"Naš klub ulazi u završnu fazu dovođenja pojačanja i polako se sklapaju kockice tima koji će se ove sezone boriti na tri fronta. Nadam se da ćemo do početka priprema dovesti srednjeg blokera sa čime će biti zaoukružena lista pojačanja za ovu sezonu", saopštio je Šebek.

Dan odbojke

image0020135c0ba3242bb88db395c97edbe3bd197c48e0cbe42c8ce20f7c39e5201ec3668V

U petak 2. septembra biće organizovan Dan odbojke (volleyball day), koji kako je naveo Šebek, ima za cilj popularizaciju tog sporta u Bijelom Polju.

"Tokom programa koji smo osmislili predviđene su nagradne igre za najmlađe, druženje sa članovima seniorske reprezentacije, a vršiće se upis novih članova u školu odbojke koja počinje u septembru.  Moram da istaknem da nam je veliku pomoć u realizaciji Dana odbojke pružio Odbojkaški savez Crne Gore, sa čime je naša ideja o promociji ovog sporta dobila kvalitet više. Pozivamo sve koji vole odbojku da dođu na druženje na Gradski trg u petak od 12 časova", kazao je Šebek.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.