Najbolja dijeta: Redovno čistite  kuću i smršaćete
Foto:Thinkstock

Salo se topi sa prašinom

Najbolja dijeta: Redovno čistite kuću i smršaćete

Ako niste ljubitelj vježbanja i teretana ne znači da ne možete biti fit, postoji lakši način da savršeno oblikujete figuru.

Za brzo mršavljenje je važna pravilna raspodjela kalorija, a to je dobra motivacija za češće obavljanje kućnih poslova jer tako ćete ih potrošiti više nego što mislite. Osim što će sve blistati i vaša linija će postati savršena.

Najviše kalorija može se potrošiti razmiještanjem namještaja i nošenjem raznih predmeta, ali kako to nije nešto što se prečesto radi ribanje kupatila može da ga jednako dobro zamijeni.

Za 2 sata čišćenja potrošićete onoliko kalorija koliko se nalazi u jednoj čokoladi od 100 grama.

Kalorije se troše zajedno sa prljavštinom i prašinom:

1. Brisanje prašine, mijenjanje posteljine, odnošenje smeća - 184 kcal

2. Čišćenje tepiha ili podova - 243 kcal

3. Peglanje - 169 kcal

Espreso.rs

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.