Prevrnula

Kad se pobrka gas i kočnica...

Prevrnula "Mercedes "za šest sekundi i oštetila četvoro auta (VIDEO)

Žena iz Virdžinije uspjela je da za samo šest sekundi napravi pravi haos na parkingu „Mercedesovog“ prodajnog salona u gradu Balston.

Kada su stigli na uviđaj, policajci nisu mogli da se načude onome što su zatekli. Jedan „mercedes“ prevrnut na stranu i četvoro okolnih automobila oštećeno.

Mercedes1

Kasnije su iz izjava saznali razlog. Žena koja je došla da kupi automobil, odlučila je da sjedne i isproba jedan, a pobrkala je papučice za gas i kočnicu.

Ubrzo se uspaničila gubeći kontrolu nad automobilom i udarila u četiri okolna vozila, a onda i prevrnula „mercedes“ koji je isprobavala, prenosi RTS.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.