Skroman doček za

Borili se svim srcem

Skroman doček za "ajkule" na podgoričkom aerodromu

Crnogorska olimpijska ekspedicija stigla je danas u Podgoricu oko 18 sati. U centru pažnje bili su, naravno, vaterpolisti, a stigli su i ostali članovi delegacije koji su u Rio de Žaneiru bili do kraja Olimpijskih igara - predsjednik COK-a Dušan Simonović, šef misije Andrija Popović i osoblje koje je bilo sa njima, uključujući rukometne sudije.

Dosta poznatih lica bilo je na dočeku na podgoričkom aerodromu, među njima i doskorašnji selektor ženske rukometne reprezentacije Dragan Adžić.

Navijača nije bilo, ali, naravno, tu su bili članovi porodica i prijatelji.

Vaterpolisti su se borili svim srcem, i dalje su u svjetskom vrhu, ali ostaje pitanje oko budućnosti u tom sportu, da li ćemo i dalje biti ovako konkurentni.

"Zahvalio bih se na ovom iznenađnenju, kao i saigračima na svim lijepim momentima, izvrsnom druženju, zalaganju. Mislim da smo dali sve od sebe, pokušali smo da dođemo do medalje, ali nijesmo uspjeli. Ipak, vraćemo se zadovoljni, svjesni da smo dali 100 odsto. Nadam se da će u budućnosti biti bolje", kazao je vaterpolista Toni Petrović.

Rtcg
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.