Evo kako da izvučete najsavršeniju liniju ajlajnera i imate taj neodoljiv mačkasti pogled! (VIDEO)

Mali trik

Evo kako da izvučete najsavršeniju liniju ajlajnera i imate taj neodoljiv mačkasti pogled! (VIDEO)

Vjerujemo kako vam je dobro poznat osjećaj kada želite tušem ili sjenkom da napravite savršenu mačkastu liniju na očima ajlajnerom, ali to vam nikako ne polazi za rukom. A ako i uspje na lijevom oku, na desnom nikako da to postignete.

Taj osjećaj poznat je i nama, a čini se i tvorcima brenda Beth Bender Beauty, koji su izbacili proizvod, s kojim će ta linija odsad izgledati kao da vas je našminkao profesionalac. 

Naime, radi se zapravo o lepljivim The Eye Candy Gentle Adhesive Eyeliner trakicama za oči, tačnije šablonima, koje prave savršen oblik na kapcima, a vi sami određujete debljinu linije. Takođe, one odgovaraju baš svim oblicima očiju. 

Izrađene su od hipoalergenskih materijala pa se odlično slažu s bilo kojom vrstom šminke za oči, bilo da se radi o ajlajneru, običnim ili kremastim sjenkama, olovkama i slično.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.