RIO 2016: Odbojkaši Brazila osvojili zlatnu medalju
Foto: nbcolympics.com

RIO 2016: Odbojkaši Brazila osvojili zlatnu medalju

Muška odbojkaška reprezentacija Brazila osvojila je večeras zlatnu olimpijsku medalju u Rio de Žaneiru, pošto je u finalu pobijedila Italiju sa 3:0 u setovima (25:22, 28:26, 26:24).

Brazil je do pobjede predvodio Valas de Sousa sa 17 poena, dok je u ekipi Italije najefikasniji bio Ivan Zajcev sa 15 poena, prenosi Beta.

To je prva zlatna olimpijska medalja za Brazilce poslije 12 godina, od Atine 2004. godine.

Utakmici je prisustvovao fudbalski tim Brazila predvođen Nejmarom, koji je prošle noći osvojio zlatnu medalju, pošto je pobijedio Njemačku poslije izvođenja jedanaesteraca. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.