Bulatović napustila reprezentaciju i kupila kartu za povratak u Crnu Goru

Bulatović napustila reprezentaciju i kupila kartu za povratak u Crnu Goru

Crnogorska rukometašica Katarina Bulatović napustila je sastanak nacionalnog tima u Rio de Žaneiru i platila iz svog džepa avionsku kartu za povratak sa Olimpijskih igara, piše Cdm.

Jedna od naših najboljih rukometašica je, kako navodi taj portal, bez riječi izašla sa sastanka i u Olimpijskom selu ostavila saigračice i stručni štab.

Ona je i prije nekoliko dana u jednoj izjavi naglasila da stvari u nacionalnom timu ne funkcionišu najbolje.

"Došle smo da se borimo za medalju mada mozda nismo sve imale isti cilj. Sada nam ostaje da sjednemo i razmislimo šta se dogodilo, ali jasno je da nije smjelo da bude ovako ruzno", rekla je Katarina nakon poraza od Rumunije poslije kojeg je naš nacionalni tim i matematički izgubio šanse za plasman u četvrtfinale Olimpijskih igara.

Cdm podsjeća da je Bulatović sličnu stvar uradila i prije pet godina, uoči revanša polufinala Lige šampiona protiv Larvika, kada Budućnost nije uspjela da se domogne finala elitnog takmičenja.

Podsjećamo, "lavice" su u Rio otputovale sa velikim ambicijama i željom da napadnu novu medalju, ali su takmičenje u grupi završile kao posljednje sa svih pet poraza.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.