Kineskinja oduševila javnost priznanjem zbog čega je podbacila u Riju
Foto:Screenshot

Ženski problemi

Kineskinja oduševila javnost priznanjem zbog čega je podbacila u Riju

Aktuelne svjetske prvakinje u štafeti 4x100 mješovito, reprezentacija Kine stigla je na Olimpijadu u Riju kao glavni favorit.Međutim, Kineskinje su u finalnoj trci zauzele tek četvrto mjesto, te na kraju ostale bez medalje.

Mnogi su se pitali zbog čega se 20-godišnjakinja koja je u Riju osvojila bronzu na 100 metara leđno s grimasom na licu drži za stomak u trenucima dok su njene kolegice iz reprezentacije odgovarale na pitanja novinara. Upitana boli li je stomak , Fu je, prvo se izvinila ostalim reprezentativkama na slabijoj izvedbi, rekla:
 
“Znam da sam ja ta koja je podbacila. Iznevjerila sam svoju ekipu. Prošlu noć sam dobila menstruaciju, sad sam jako umorna. Ovo nije izgovor, nisam plivala dobro koliko sam trebala.”

Fu je oduševila sportsku javnost nakon što je tokom intervjua nakon osvajanja bronze krenula sa govorom o porazu u takmičenju, kriveći za to svoje kratke ruke, ne shvatajući, sve dok joj novinarka to nije rekla, da je osvojila medalju.

Avaz

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.