Samo 20 minuta i možete da se oprostite od mitisera, evo kako!

Dva sastojka za nikad čistiju kožu

Samo 20 minuta i možete da se oprostite od mitisera, evo kako!

Muče vas mitiseri? Ovaj tretman sa sastojcima koje imate u kuhinji mogao bi da vam pomogne!

Sve što vam treba za ovaj tretman su limun i soda bikarbona.

Soda ima granulastu teksturu koja je idealna za nježan piling, pa će vam pomoći da se riješite svih nepravilnosti, a pritom će uraditi i prevenciju daljeg zapušavanja pora, dok je limun pun vitamina c i citrične kiseline, pa će vam pomoći da dezinfikujete kožu i odstranite višak ulja.

Samo treba da miješate limun i sodu bikarbonu sve dok ne dobijete gustu pastu koju ćete onda nanijeti na problematične dijelove lica.

Ostavite da djeluje 20 minuta, a onda operite hladnom vodom.To bi bilo to. Imajte samo na umu da nakon ovog tretmana, kao i uvijek kada na lice stavljate citričnu kiselinu, ne bi trebalo da se izlažete suncu!

Žena Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.