Ova Ruskinja je senzacija na Instagramu: Majka troje djece oduševljava polugolim joga pozama (FOTO)

Ima preko 145.000 pratilaca

Ova Ruskinja je senzacija na Instagramu: Majka troje djece oduševljava polugolim joga pozama (FOTO)

Marina Vovčenko je iz Moskve i ima nevjerovatno zategnuto i fleksibilno tijelo. Rodila je troje djece, a zaštitni znak joj je obrijana glava. Postala je Internet senzacija zbog svojih provokativnih fotografija na Instagramu gdje ima preko 145.000 pratilaca.

Za svoje fantastično tijelo, Ruskinja Marina Vovčenko zahvaljuje jogi i nesalomljivoj volji koju njeguje - između ostalog - i golišavim fotografijama.

MarinaVovenko8

Njene joga poze su zaista impresivne, a Marina koja je visoka samo 162 cm ih često izvodi potpuno gola. Naravno, ova žena dobija mnogo kritika. Mnogo je onih koji joj poručuju da bi trebalo da se obuče s obzirom da ima djecu i muža.

MarinaVovenko7

Ona je uzvratila i rekla da nema čega da se stidi i da ubuduće neće prihvatati sugestije da bude skromnija i čednija.

MarinaVovenko2

"Volim svoje tijelo i mislim da je ovo najbolji akcesoar koji žena može da ima - rekla je i dodala da u farmerkama i haljinama rezultati njenih treninga ne bi mogli da se vide", izjavila je ova neustrašiva žena.

MarinaVovenko6

O reakcijama svog supruga na golišave slike je rekla: "Moj suprug nije moj vlasnik i slobodna sam da radim šta god mislim da je dobro".

MarinaVovenko5

Marina tvrdi i da je njena djeca vole takvu kakva jeste i da na njihovu ljubav ne utiče to da li na sebi ima odjeću ili je nema.

MarinaVovenko4

U jednom od svojih postova Marina otkriva ženama kako da obuzdaju neizdrživ poriv za hranom.

MarinaVovenko3

"Počela sam s dijetom. Ulazim u kuhinju i vidim zemičku. Prođem pored nje i kažem: Živi smrtnice! Sada se osjećam kao Supermen. Hoćete da izgubite kilažu? Otvarajte frižider goli", piše Marina i dodaje da na frižider treba da postavite magnete na kojima su vaše slike iz perioda kada ste najbolje izgledali.

MarinaVovenko1

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.