Drugi poraz: Italijani bolji od ''ajkula''

Olimpijske igre

Drugi poraz: Italijani bolji od ''ajkula''

Vaterpolisti Crne Gore poraženi su od Italije 6:5, u meču trećeg kola B grupe olimpijskog turnira u Riju, i sada im predstoji borba sa Sjedinjenim Američkim Državama i Španijom za prolaz među osam najboljih.

Crnogorski vaterpolisti doživjeli su drugi uzastopni poraz, nakon što su izgubili i od Hrvatske 8:7. Jedini trijumf upisali su protiv Francuske 7:4. Italija je upisala treći trijumf i zadržala maksimalan učinak.

Najefikasniji u pobjedničkoj selekciji bio je Frančesko Di Fulvio sa tri, dok su po gol postigli Valentino Galo, Kristijan Prešuti i Pjetro Filjoli.

U crnogorskoj reprezentaciji dva gola postigao je Darko Brguljan, a po jedan Aleksandar Ivović, Saša Mišić i Draško Brguljan.

Pobjedu u toj grupi ostvarila je i selekcija Sjedinjenih Američkih Država, koja je slavila protiv Francuske 6:3. Sat i 50 minuta poslije ponoći rivali će biti Španija i Hrvatska.

Crna Gora će u četvrtom kolu, u petak u 16 sati i 40 minuta, igrati sa selekcijom SAD.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.