Foto:Reuters

RIO 2016

"Ajkule" poražene od Hrvata u posljednjim sekundama!

Vaterpolisti Crne Gore poraženi su od Hrvatske 8:7 u drugom kolu grupe B Olimpijskih igara u Riju.

 Velika borba dvije selekcije na Marija Lenk bazenu, imali smo priliku da riješimo meč u našu korist, ali su se na kraju radovali Hrvati iako su ''ajkule'' zaslužile makar bod.

Hrvatsku su do pobjede, sa po dva gola, predvodili Sandro Sukno, Luka Bukić i Luka Lončar, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Damir Burić i Maro Joković.

U crnogorskoj selekciji po dva pogotka postigle su Darko Brguljan i Mlađan Janović, a po jedan Antonio Petrović, Aleksandar Ivović i Draško Brguljan.

Podsjećamo, Crna Gora je u prvom kolu bila bolja od Francuske 7:4, dok je Hrvatska nadigrala SAD 7:5.

Pobjede u B grupi ostvarili su i vaterpolisti Italije i Španije.

Italija je savladala Francusku 11:8, dok je Španija slavila u duelu sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 10:9.

Crna Gora će u trećem kolu, u srijedu u 18 sati, igrati sa Italijom.

wpolo.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.