Crnogorske rukometašice poražene od Angole
Foto:Beta/AP

RIO 2016

Crnogorske rukometašice poražene od Angole

Crngorske rukometašice poražene su od Angole sa 25:27 (12:12) u utakmici drugog kola grupe A Olimpijskih Igara u Rio de Žaneiru.

U crnogorskoj selekciji Katarina Bulatović je postigla devet golova, Jovanka Radičević pet, a gol manje Majda Mehmedović.

Pobjede u A grupi ostvarile su i rukometašice Norveške i Brazila.

Norveška je savladala Španiju 27:24, dok je Brazil bio ubjedljiv protiv Rumunije 26:13.

Crna Gora će u trećem kolu, u srijedu (16.30), igrati sa Rumunijom. 

Kako bi ostale u igri za medalju potrebno je da rukometašice u posljednja tri kola pobijede Rumuniju, Norvešku i Brazil.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.