Rukometašice poražene na startu OI
Foto: Reprezentacija.me

Španija bolja

Rukometašice poražene na startu OI

Rukometašice Crne Gore porazom su započele nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Bolja od naše selekcije bila je reprezentacija Španije.

“Furija” je od starta nametnula ritam, na golu je bila sjajna Navaro, za konačan rezultat 25:19.

Naše “lavice” imale su čak 18 tehničkih grešaka, uz dva promašena sedmerca a nedostajali su golovi Bojane Popović koja je dosta odsutno dijelovala u pojedinim djelovima utakmice, kao i Milene Raičević, da bi se ostvario povoljniji rezultat.

Nadamo se da je ovakvo izdanje naših dama samo jedan loš dan i ako je već morao da se dogodi, najbolje je što se desio na startu.

„Mislim da se radilo o psihološkoj barijeri, koju nismo uspjeli da prebrodimo. Upozoravao sam na takvu mogućnost, sada je trenerov posao da vrati djevojke na pravi put i da se izdignemo od ovako lošeg osjećaja na terenu protiv neugodne Angole“, kazao je Dragan Adžić po završetku meča.

U našem timu bolja od ostalih bila je Katarina Bulatović sa 5 golova, dok su po 4 dale Jovanka Radičević i Radmila Petrović.

Pinedo, Penja i Alberto su po četiri puta tresle mrežu Crne Gore, a 16 odbrana upisala je već pomenuta Silvija Navaro.

U našoj grupi A, domaćin Brazil očitao je lekciju Norveškoj 31:28, a sastaju se još Rumunija i Angola sa kojom Crnogorke igraju naredni meč.

Dalje idu 4 prvoplasirane ekipe iz grupe.

Meč Crna Gora – Angola igraće se u utorak rano ujutru od 02.50 po našem vremenu.

Reprezentacija.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.