Evo kako da  kosa izgleda čisto iako se ne pere tri dana
Ilustracija

Veoma jendostavno

Evo kako da kosa izgleda čisto iako se ne pere tri dana

Ima dana kad je pranje kose toliko nisko na listi prioriteta da vam čak ni ne pada na pamet da uradite bila šta osim vezivanja u konjski rep. Ali isto tako ima dana kada želite da izgledate pristojno i zalizana punđa jednostavno nije opcija. Za te dane je ovaj trik spas.

Rješenje je veoma jendostavno - i nalazi vam se u kuhinji.

Gustin! Proces je veoma jednostavan - stavite malo gustina na prste i rasporedite prašak po temenu.

Ostavite da odstoji pet do 10 minuta, pa dobro protrljajte i očetkajte kosu. Gustin će da upije masnoću, a kosa će da izgleda bujno i čisto.

Pored gustina, dobra opcija je i bebi puder, ali morate da budete spremni da će vam se od njega kosa naelektrisati. Za djevojke sa tamnijom kosom preporučujemo kakao prah ili jednostavno sprej za suvo pranje kose.

24sata

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.