Djeveruša postala HIT na vjenčanju! (Video)

Simpatičan trenutak

Djeveruša postala HIT na vjenčanju! (Video)

Tom i Kejt su razmijenjivali bračne zavjete, kada se dogodilo nešto neobično.

Obično je mlada u centru pažnje svake svadbe, ali ne i ovaj put. Kako javlja Mirror, jedna je mala zvanica ukrala šou i postala nova zvijezda interneta.

Tom i Kejti su razmjenjivali bračne zavjete u predivnom okružju Albert Park Lakea u australijskom Melburnu, kada im je trogodišnja nećakinja Kloi upala u kadar. Sekundu kasnije u kadar ulijeće i njena mama pokušavajući da je uhvatiti prije nego što joj dijete padne u vodu ili napravi neki nestašluk.

"Nisam mogla vjerovati kad sam vidjela svoju sestričnu kako mahnito juri i samo sam pomislila: o, ne, zar se ovo doista događa", prepričavala je kasnije mlada.

Na trenutak se činilo se da će svadba propasti, ali veseli smijeh ubrzo se pojavio na licima mladenaca, matičara i svih prisutnih pa je svadba nastavljena kao da se ništa nije dogodilo. 

Pogledajte i vi taj simpatični trenutak:

Večernji.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.