Putin jedva izdržao gledajući suze Jelene Isinbajeve (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Odluka o suspenziji potresla jednu od najboljih atletičatki svih vremena

Putin jedva izdržao gledajući suze Jelene Isinbajeve (VIDEO)

Vladimir Putin organizovao je tradicionalni prijem u Kremlju za 114 sportista uoči polaska na Olimpijske igre. Međutim, među njima su se našli i suspendovani takmičari, među kojima je bila i Jelena Isinbajeva. Ona se neće takmičiti u Rio de Žaneiru jer je suspendovana, a ta odluka ju je potresla, kao i ruskog predsjednika. Suze nisu izostale.

– Odstranili su nas bez dokaza, naglo i grubo. Nisu nam ni dali šansu da se branimo i dokažemo da nismo krivi – rekla je dvostruka olimpijska prvakinja u skoku s motkom, koja se rasplakala pred Putinom.

Na osnovu fotografija koje su stigle sa lica mjesta možemo da zaključimo da je i Putin bio na ivici suza.

profimedia0295168279

Foto: Profimedia

Predsjednik je neutješnoj Jeleni pružio zagrljaj i utjehu, a u naletu emocija, umalo se rasplakao.

Inače, Jelena Isinbajeva zbog zabrane IAAF-a ne smije da nastupi u Brazilu, gdje je planirala da završi karijeru.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.